Nieuws

Blijf op de hoogte van nieuws rondom CrisisConnect en handige artikelen over crisismanagement.

Header-bijeenkomst-31-oktober-2019

Bijeenkomst op 31 oktober 2019

Op donderdag 31 oktober 2019 organiseren we een CrisisConnect bijeenkomst in Vianen. Ben je benieuwd naar de app? Tijdens deze middag is er onder andere een demo waar alle mogelijkheden en functionaliteiten aan bod komen. We nodigen je hierbij van harte uit om erbij te zijn.

Lees het hele artikel
Linked In-article-header-Blog-3-Stefan-1

Met de voeten in de modder

Het is even na vier uur ‘s nachts. Buiten is het nog pikkedonker. Je bent zojuist wakker geworden van het snerpende geluid van je telefoon. De woorden van degene aan de andere kant van de telefoon komen slechts half binnen, maar je beseft dat je in actie moet komen. Jij hebt piket. Op jouw schouders rust de verantwoordelijkheid om te zorgen dat deze crisis goed kan worden opgepakt.

Lees het hele artikel
Header-vingerafdrukbeveiliging-4

CrisisConnect app beveiligen met vingerafdruk of FaceID

De CrisisConnect app bevat een nieuwe functie, waarmee onze gebruikers de app kunnen beveiligen met hun vingerafdruk of FaceID. Hiermee wordt de privacygevoelige informatie die de app bevat extra beschermd.

Lees het hele artikel
Bijeenkomst-terugblik

Terugblik bijeenkomst 11 april

Donderdag 11 april vond onze derde bijeenkomst voor CrisisConnect beheerders én geïnteresseerden plaats in Vianen. We laten je zien wat er aan bod is gekomen.

Lees het hele artikel
Header Automatisch Updaten

Tip: CrisisConnect updates automatisch doorvoeren

Regelmatig zetten we nieuwe updates klaar voor de CrisisConnect app. We voegen hiermee nieuwe functionaliteiten toe, lossen foutjes op en verbeteren de beveiliging. Het meest handig is dat je deze updates automatisch laat installeren. Je voorkomt zo dat je een verouderde versie op je telefoon of tablet hebt. In dit artikel lees je hoe je instelt dat updates automatisch bijgewerkt worden.

Lees het hele artikel
Deze organisaties gebruiken CrisisConnect
Logo Odbn
Vezet
Den Bosch
Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden
Schiedam
Amarant Groep