Nieuws

Blijf op de hoogte van nieuws rondom CrisisConnect en handige artikelen over crisismanagement.

Crisis Connect relatiedag 30 oktober 2019 te Vianen

Terugblik bijeenkomst 31 oktober

Twee weken geleden hebben we in Vianen alweer onze vierde CrisisConnect bijeenkomst georganiseerd voor CrisisConnect beheerders én geïnteresseerden. We laten je zien wat aan bod is gekomen.

Lees het hele artikel
Header-bijeenkomst-31-oktober-2019

Bijeenkomst op 31 oktober 2019

Op donderdag 31 oktober 2019 organiseren we een CrisisConnect bijeenkomst in Vianen. Ben je benieuwd naar de app? Tijdens deze middag is er onder andere een demo waar alle mogelijkheden en functionaliteiten aan bod komen. We nodigen je hierbij van harte uit om erbij te zijn.

Lees het hele artikel
Linked In-article-header-Blog-3-Stefan-1

Met de voeten in de modder

Het is even na vier uur ‘s nachts. Buiten is het nog pikkedonker. Je bent zojuist wakker geworden van het snerpende geluid van je telefoon. De woorden van degene aan de andere kant van de telefoon komen slechts half binnen, maar je beseft dat je in actie moet komen. Jij hebt piket. Op jouw schouders rust de verantwoordelijkheid om te zorgen dat deze crisis goed kan worden opgepakt.

Lees het hele artikel
Header-vingerafdrukbeveiliging-4

CrisisConnect app beveiligen met vingerafdruk of FaceID

De CrisisConnect app bevat een nieuwe functie, waarmee onze gebruikers de app kunnen beveiligen met hun vingerafdruk of FaceID. Hiermee wordt de privacygevoelige informatie die de app bevat extra beschermd.

Lees het hele artikel
Bijeenkomst-terugblik

Terugblik bijeenkomst 11 april

Donderdag 11 april vond onze derde bijeenkomst voor CrisisConnect beheerders én geïnteresseerden plaats in Vianen. We laten je zien wat er aan bod is gekomen.

Lees het hele artikel
Deze organisaties gebruiken CrisisConnect
Ministerie Van Volksgezondheid Welzijn En Sport
Schiedam
Vraa Copy
Chdr Logo
Logo Odbn
Logo Hermitageamsterdam