Corona, Brexit, Q-koorts, uitkeringsfraude: het lijstje met landelijke problematieken is stiekem aardig groot.
Alle ministeries en rijksdiensten hebben bij deze verschillende nationale issues een belangrijke rol. De aanpak vanuit de Rijksoverheid ligt überhaupt onder een vergrootglas, maar wordt zeker bij (sluimerende) crises nauwlettend in de gaten gehouden door politiek, pers en publiek.
Er moet snel worden geschakeld met ketenpartners, maar het is ook van belang dat de voortgang goed wordt gemonitord en vastgelegd. Om hierbij te ondersteunen, is de CrisisConnect app ontwikkeld. Je opent de app om te zien welke taken bij jouw crisisrol horen, of je nu crisismanager, adviseur crisiscommunicatie of gebiedsdeskundige bent. Je hebt direct in kaart wie je contactpersonen zijn en welke documenten relevant zijn. Via de app kun je snel grote groepen alarmeren en op de hoogte houden (chatten en taken uitzetten) van de stand van zaken tijdens het incident. Het is tevens mogelijk een logboek bij te houden tijdens de crisis, zodat achteraf alles kan worden geëvalueerd.
Referentie
"Wij gebruiken CrisisConnect als informatieverstrekkend medium voor piketroosters, contactpersonen, voor algemene informatie, actualiteiten en als adresgids. Het voordeel hiervan is een snelle, breedgedeelde en actuele verspreiding van (gevoelige) informatie die veilig afgeschermd is. Daarbij papierloos en altijd direct beschikbaar op de smartphone en tablet."
— Rita de Jong, RIVM
IK WIL EEN
persoonlijke demo plannen
Vraag nu vrijblijvende (online) demo aan.
IK WIL DE
infosheet downloaden
Ontdek meer over de functionaliteiten en alles wat de app te bieden heeft.