Trainingen

Wil jij het maximale uit jullie CrisisConnect app halen?

Een beheerderstraining, introductietraining of training incidentenmodule gaat je hierbij helpen. Bekijk hier welke training past bij jouw behoefte.

Introductietraining

Ben jij nieuw binnen de organisatie als beheerder van de CrisisConnect app? Of zou je graag weer een opfrismoment krijgen? Dan is de online introductietraining dé oplossing.

Want als je precies weet wat het systeem kan en hoe alles werkt, kan dit je veel tijd schelen. Tijdens deze online training word je in maximaal 2 uur tijd meegenomen door de beheeromgeving van de CrisisConnect app. Hierbij passeren alle ins and outs en tips and tricks de revue.

Alles om ervoor te zorgen dat jij als beheerder volledig uit de voeten kunt in de beheeromgeving. Iets waar jijzelf en de gebruikers uiteindelijk van profiteren.

De beheerderstraining organiseren we digitaal en kost € 160,- per persoon (excl. BTW). We nemen contact met je op om samen een geschikt moment in te plannen. 

Beheerderstraining

Denk je na over (het aanpassen van) de huidige structuur van de CrisisConnect app? Heb je het gevoel dat een andere inrichting beter is, maar weet je niet goed hoe of wat? Dan is de CrisisConnect beheerderstraining iets voor jou.

In een dagdeel wordt of worden de beheerder(s) van jouw organisatie meegenomen in alle mogelijkheden die de app biedt. Samen met de wensen van belangrijke gebruikers van jullie CrisisConnect app én het advies van onze trainer, komen we tot een intuïtieve inrichting.

We bepalen de onderdelen van de beheerderstraining in overleg. Bijvoorbeeld: 
– Uitleg beheeromgeving en app (alle modules)
– Inventariseren van wensen en behoeften
– De huidige inrichting van de CrisisConnect app analyseren
– Opstellen van een verbeterplan en uitstippelen van een routekaart

Na de beheerderstraining volgt er in fases een terugkoppeling op de voortgang en geven wij advies en ondersteuning bij de uitvoering van het verbeterplan.

We geven een beheerderstraining specifiek voor jouw organisatie, zodat we kunnen inzoomen op jullie behoeften. Dit kan incompany of online. De kosten voor een beheerderstraining bedragen € 1.000,- (excl. BTW). We plannen in overleg een geschikt moment.

Training incidentenmodule

Wil je met jouw organisatie trainen met het gebruik van de CrisisConnect app? Heb je behoefte aan oefenen met de app in een realistisch scenario? In dat geval kies je voor een scenariotraining met de CrisisConnect app. In samenwerking met jullie eigen trainingsbureau of één van onze partners, organiseren wij een training waarbij we een realistisch scenario doorlopen met behulp van de CrisisConnect app. Hiermee zorg je ervoor dat iedereen zonder twijfel en nauwkeurig aan de slag kan met de app, op het moment dat er écht iets gebeurt. Oefening baart kunst.


Als voorbereiding neemt de trainer contact met je op om het programma door te nemen. En als dat nodig is, naar behoefte of actuele gebeurtenissen aan te passen.

– Introductie
– Opfrissen kennis
– Realistische tabletop casus waarbij de CrisisConnect app de rode draad vormt
– Feedback en ervaring gebruik app
– Evaluatie en bespreking rollen, taken en verdere toepassing van de app

De deelnemers:

– Maken uitgebreid kennis met de CrisisConnect app (welke functionaliteiten heeft het systeem, hoe ga je ermee aan de slag).
Gaan aan de hand van het doorlopen van een scenario aan de slag met de CrisisConnect app.
– Hebben kennis van de eigen bevoegdheden en verantwoordelijkheden en die van de andere deelnemers binnen het team.
– Hebben kennis van de procedures die van belang zijn en kunnen hiermee werken.
– Weten hoe de CrisisConnect app hen kan ondersteunen.
– Gaan in overleg over de mogelijkheden van de CrisisConnect app.

De scenariotraining duurt een dagdeel en kan incompany of online worden georganiseerd. De kosten zijn afhankelijk van het soort training en zijn op aanvraag.

Download hier de informatiesheet van deze trainingsmogelijkheid.

Vraag hier jouw training aan