Webinar 'Demo CrisisConnect app'

Donderdag 6 oktober 2022
13.30u - 15.00u

 

In een online demo van 1,5 uur laten we je de hele CrisisConnect app zien. Je ontdekt alle mogelijkheden van de modules Dossiers, Contacten, Chat, Incidenten en Roosters. Natuurlijk is er ook ruimte voor jouw vragen.

Voor wie?
Voor iedereen die met de app werkt en er meer uit wil halen. Ook voor geïnteresseerden die een beter beeld willen krijgen van CrisisConnect. 

Webinar 'Demo CrisisConnect beheeromgeving'

Donderdag 13 oktober 2022
13.30u - 15.30u

 

In een online demo van 2 uur laten we je de CrisisConnect beheeromgeving zien. Als je precies weet wat het systeem kan en hoe alles werkt, kan dit je veel tijd schelen in het beheer. Daarom doorlopen we de modules en kun je ons vragen stellen. 

Voor wie?
Voor iedereen die beheerder is van de CrisisConnect app. Of je nu een nieuwe beheerder bent of een opfrismoment wilt. Ook voor geïnteresseerden die willen weten hoe het inrichten en beheren van CrisisConnect werkt. 

Aanmelden

Wil je dit niet missen? Meld je dan hieronder aan voor één of beide webinars. Deelname is kosteloos. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding. De deelnamelink ontvang je op een later moment per e-mail.