Onboarding proces

Voor nieuwe gebruikers van CrisisConnect

Als nieuwe gebruiker van CrisisConnect weet je mogelijk niet precies waar je moet beginnen. Geen zorgen, wij helpen je hierbij. Wij maken jou in vier stappen wegwijs binnen CrisisConnect. Zo ben je verzekerd van een vliegende start én een app die helemaal bij jouw organisatie past.

Stap 1

Beheerderstraining

Wij organiseren een eenmalige beheerderstraining waarmee je de basis van CrisisConnect goed leert te begrijpen. Tijdens deze bijeenkomst verstrekken we een inleidende uitleg over de diverse modules en functies die CrisisConnect te bieden heeft. Deze informatie stelt je in staat om zelfstandig aan de slag te gaan met de implementatie ervan.

Stap 2

Evaluatie

Binnen 4 weken na de werksessie organiseren wij een moment waarop de voortgang van jouw implementatie zal worden besproken. Waar wenselijk geven wij sturing aan het verloop van deze implementatie.

Stap 3

Kennisbank

CrisisConnect heeft een handige kennisbank waarop jij alle handige informatie rondom de app kan ophalen. Staat jouw antwoord hier niet tussen? Vraag dan ons supportkanaal om hulp.

OPTIONEEL: Stap 4

Training incidentenmodule

Als aanvulling bieden we een optionele training aan voor de gebruikers van de app. Deze training is specifiek ontworpen om ervoor te zorgen dat de incidentenmodule naadloos aansluit op de specifieke crisisstructuur van jouw organisatie. Hierdoor wordt de effectiviteit van de app gemaximaliseerd en kunnen incidenten adequaat worden beheerd binnen de context van jouw organisatorische processen.