Update: kijk HIER het webinar terug. 

CrisisConnect webinar op dinsdag 8 december 2020, 13.30u

Ontdek de nieuwe module voor piketroosters
De CrisisConnect app wordt binnenkort uitgebreid met een nieuwe, superhandige roostermodule. Hiermee kun je piketroosters beheren voor jouw team(s). In de app heeft iedereen altijd alle belangrijke details bij de hand. Daarnaast kost het beheren van piketroosters jou straks een stuk minder tijd. Wil je weten hoe het werkt? We laten het je zien tijdens het CrisisConnect webinar op 8 december.

Natuurlijk praten je ook bij over andere ontwikkelingen. Bekijk hieronder het programma.

Programma

 • Module voor piketroosters
  We bespreken de nieuwe module waarmee je piketroosters kunt beheren. Het wordt mogelijk om één of meerdere roosters aan te maken en daar gebruikers aan te koppelen. Gebruikers krijgen in de app inzicht in hun piketdiensten. Zo kan een gebruiker bijvoorbeeld: per dag inzien wie er piket heeft, zijn persoonlijke overzicht van alle piketdiensten bekijken, een push-melding ontvangen bij het begin van een piketdienst en zelf diensten wisselen.
 • Vernieuwing van de module voor incidenten
  We gaan deze module onder handen nemen, met het oog op gebruiksvriendelijkheid. We laten je de uitgangspunten zien voor de vernieuwde module omtrent al jouw crisiscommunicatie.
 • Uitkomsten klanttevredenheidsonderzoek
  Onder CrisisConnect-gebruikers is onlangs een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. We delen de belangrijkste uitkomsten met je.
 • Wensen voor de toekomst
  Heb jij suggesties voor nieuwe functionaliteiten voor de app? Wij zijn er benieuwd naar! Je krijgt dan ook zeker de mogelijkheid om deze met ons te delen.

Aanmelden
Ben jij er ook bij? Meld je dan hieronder aan. Je ontvangt vervolgens een bevestiging en voorafgaand aan het webinar een link om deel te nemen.