In de CrisisConnect app is een compleet nieuwe chatmodule beschikbaar. Deze module sluit volledig aan op jouw specifieke behoeften als crisisprofessional.

Met de CrisisConnect module ‘Chat’ kun jij als gebruiker groepschats en één-op-één chats starten. Dit alles binnen de vertrouwde app. Maak per onderwerp, incident of team een chat aan en behoud overzicht in alle informatiestromen. Teamleden vinden alles terug in CrisisConnect, er ontstaat dus geen ruis door andere informatie. Makkelijk in gebruik door een intuïtief design. Een belangrijk voordeel: je kunt exports maken van chats, voor bijvoorbeeld de evaluatie en analyse van een incident. 

Module Chat

In het kort

  • Alle chats binnen de crisisorganisatie bij elkaar
  • Gebruiksvriendelijk, intuïtief design
  • Strenge beveiliging
  • Chats exporteren voor evaluaties
  • De historie van een chat is volledig inzichtelijk voor nieuwe deelnemers. Wat erg handig is voor nieuwe collega’s of betrokkenen die tijdens een incident worden toegevoegd aan een groepschat.

Zo werkt het

In deze video chatten Mike en Guido over een piketdienst. Binnen één minuut is er een invaller toegevoegd aan het piketrooster. En is dat voor teamleden direct zichtbaar in de app.

Focus op beveiliging

Natuurlijk gelden voor de chatmodule dezelfde beveiligingsmaatregelen als voor de gehele app. De inlog is beveiligd met two-factor-authentication, vingerafdrukbeveiliging en FaceID. Daarnaast vindt alle communicatie plaats via een versleutelde verbinding.

Bekijk de beveiligingseisen van CrisisConnect