Er is een grote update uitgevoerd voor de CrisisConnect app. Met deze update zijn er 14 onderdelen verbeterd of nieuw toegevoegd. Een van de nieuwe functies is het kunnen versturen van berichten met een push-notificatie. Zo kan degene die de app binnen jouw organisatie beheert, push-berichten sturen naar één, meerdere of alle gebruikers van de app.

Berichten lezen binnen de app

De geselecteerde ontvangers krijgen de melding direct op hun device en kunnen het bericht lezen in de CrisisConnect app. De app heeft een inbox gekregen voor deze berichten.

Gericht gebruikers informeren

Beheerders van de app kunnen zo makkelijk groepen gebruikers selecteren en gericht informeren. Bijvoorbeeld om voortgangsinformatie over een incident te delen. Denk ook aan het communiceren over belangrijke wijzigingen binnen de inhoud van de app. Informatie voor de crisisorganisatie kan zo bij elkaar gehouden worden in plaats van versnipperd over meerdere kanalen, als WhatsApp of e-mail.

Bericht Op Telefoon 1

Roadmap 2018

In deze update zijn alle items verwerkt die voor het tweede kwartaal van 2018 op de planning stonden. Benieuwd welke aanpassingen gedaan zijn? Je bekijkt de roadmap hier.