We worden allemaal bedolven onder gebruikersnamen en wachtwoorden. Het onthouden en managen hiervan blijft een flinke klus. Maar, we hebben goed nieuws. Het kán nu bij CrisisConnect een stuk makkelijker! Inloggen in de app zonder extra gebruikersnaam en wachtwoord. Hoe? Dankzij de koppeling met jouw bedrijfsnetwerk.

Bedrijfsnetwerk koppelen aan CrisisConnect

Veel organisaties werken met een bedrijfsnetwerk (active directory). Hierin worden onder andere rechten van medewerkers beheerd. Het is mogelijk om jouw bedrijfsnetwerk te koppelen aan de CrisisConnect app. Hierdoor kunnen je teamleden gebruikmaken van hun bestaande gebruikersnaam en wachtwoord binnen de organisatie. Oftewel, de inloggegevens waarmee ze dagelijks inloggen op hun pc. Handig!


Interessante voordelen

De koppeling van CrisisConnect met jouw bedrijfsnetwerk brengt interessante voordelen met zich mee:

 • Beheren
  Het beheren van gebruikers is efficiënt en vraagt minder handwerk. Nieuwe medewerkers kunnen automatisch uitgenodigd worden voor de CrisisConnect app. Andersom worden CrisisConnect-accounts van medewerkers die uit dienst gaan direct verwijderd. Zo zijn je gebruikers altijd up-to-date.
 • Veiligheid
  • De inlog wordt eerst geverifieerd binnen het eigen bedrijfsnetwerk, pas daarna wordt er toegang verleend tot de CrisisConnect app.
  • Voorkom dat jouw CrisisConnect-omgeving toegankelijk blijft voor personen die daar geen recht meer toe hebben, bijvoorbeeld een werknemer uit dienst.
 • Gemak
  Maak het makkelijk voor medewerkers doordat ze geen losse inloggegevens hebben voor CrisisConnect.

Meer weten over CrisisConnect?

Laat je terugbellen door één van onze accountmanagers of stuur een e-mail naar info@crisisconnect.nl.