Ontdek de nieuwste features in CrisisConnect!

Kijk HIER het webinar terug van donderdag 18 november.

Er worden weer veel nieuwe, handige functies toegevoegd aan de CrisisConnect app. Zoals de nieuwe module ‘Chat’ en een compleet opgefriste, betere lay-out. Ook hebben we onlangs een webversie van de app beschikbaar gemaakt. Wil jij weten hoe deze features jou verder kunnen helpen? Kijk dan ons webinar van 18 november terug. Dan praten wij je bij!

Programma

 • Nieuwe module Chat
  Chatten is binnenkort beschikbaar en sluit volledig aan op jouw specifieke behoeften als crisisprofessional. Met deze module kunnen gebruikers groepschats en één-op-één chats starten binnen de app. We geven je tijdens het webinar een demo.
 • Betere look-and-feel
  Bekijk hoe de app er binnenkort uitziet. Met een frisse look, betere navigatie, persoonlijkere uitstraling en nieuwe mogelijkheden.
 • Webversie
  In bepaalde situaties is het handig om de inhoud van de app op een laptop of beeldscherm te bekijken. Dat kan voortaan met de CrisisConnect Webversie. We laten hem natuurlijk even zien.
 • Vernieuwing module Incidenten
  Deze module wordt komend jaar gebruiksvriendelijker gemaakt. Luister mee naar wat er gaat veranderen.
 • Wensen voor de toekomst
  Wij zijn altijd geïnteresseerd in jouw wensen rondom de app. Deel ze met ons en bepaal mee welke nieuwe ontwikkelingen prioriteit krijgen.