Wil je vooruit? Bekijk dan onze trainingen

 

Als nieuwe gebruiker van CrisisConnect weet je mogelijk niet precies waar je moet beginnen. Geen zorgen, wij helpen je hier natuurlijk bij!

 

Met ons onboarding proces maken wij jou in vier stappen wegwijs binnen CrisisConnect. Altijd verzekerd van een vliegende start! Wil je vervolgens verder ontwikkelen, zodat je het maximale uit de app kunt halen? Ook dat kan! Wij bieden verschillende trainingen aan. Bijvoorbeeld voor (nieuwe) beheerders, om alle mogelijkheden binnen de beheeromgeving te leren. Of een werksessie, als je de inrichting van de app wilt verbeteren. Met een scenariotraining organiseer je een oefening voor het team waarbij jullie CrisisConnect app de rode draad vormt.

 

1. Online beheerderstraining

Ben jij nieuw binnen de organisatie als beheerder van de CrisisConnect app? Of zou je graag weer een opfrismoment krijgen? Dan is de beheerderstraining dé oplossing. Als je precies weet wat het systeem kan en hoe alles werkt, kan dit je veel tijd schelen.

Tijdens de beheerderstraining word je in 2 uur tijd meegenomen door de beheeromgeving van de CrisisConnect app. Hierbij passeren alle ins and outs en tips and tricks de revue.

 

2. Werksessie

Denk je na over (het aanpassen van) de huidige structuur van de CrisisConnect app? Heb je het gevoel dat een andere inrichting beter is, maar weet je niet goed hoe of wat? Dan is de CrisisConnect werksessie iets voor jou.

In een dagdeel wordt of worden de beheerder(s) van jouw organisatie meegenomen in alle mogelijkheden die de app biedt. Samen met de wensen van belangrijke gebruikers van jullie CrisisConnect app én het advies van onze trainer, komen we tot een intuïtieve inrichting.

 

3. Scenariotraining

Wil je met jouw organisatie trainen met het gebruik van de CrisisConnect app? Heb je behoefte aan oefenen met de app in een realistisch scenario? In dat geval kies je voor een scenariotraining met de CrisisConnect app.

In samenwerking met jullie eigen trainingsbureau of één van onze partners, organiseren wij een training waarbij we een realistisch scenario doorlopen met behulp van de CrisisConnect app. Hiermee zorg je ervoor dat iedereen zonder twijfel en nauwkeurig aan de slag kan met de app, op het moment dat er écht iets gebeurt. Oefening baart kunst.