Provincie Noord-Brabant

Noord Brabant kiest voor een gebruiksvriendelijk hulpmiddel tijdens crisis/incidenten.

CrisisConnect

Als crisisfunctionaris wil je tijdens een crisis of incident beschikken over werkbare hulpmiddelen waarmee je snel kan handelen. Denk hierbij aan het intuïtief raadplegen van je planvorming, taakkaarten en andere relevante documentatie. Ook kan je met contactpersonen communiceren, waarnemingen uitwisselen, acties toewijzen en afvinken en kun je dit naderhand rapporteren en evalueren. Doordat de beheerder van de app ervoor zorgt dat alle informatie up-to-date is heb jij nooit meer te maken met verouderde of versnipperde informatie. CrisisConnect biedt enorm voordelen voor gebruikers tijdens een crisis of incident.

Steeds meer gemeenten, veiligheidsregio’s, omgevingsdiensten, zorglocaties, woningcorporaties en het bedrijfsleven in Noord Brabant kiezen voor het gemak van CrisisConnect. Wil jij ook kennismaken met dé app voor jouw crisismanagement en communicatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Enkele van onze Brabantse opdrachtgevers.

Meer referenties

CrisisConnect uitproberen?

Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid om de app 12 maanden te proberen. Zo weet je écht of de app aansluit bij de behoeften van jouw organisatie.

    Weten wat de voordelen voor jou zijn?

    Laat gerust je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen voor een kennismaking.


      Liever onze factsheet downloaden?

      Laat je email achter en ontvang onze factsheet voor aanvullende informatie!