Chatmodule die volledig aansluit op jouw wensen als crisisprofessional

Gebruikt jouw crisisorganisatie grote, bekende apps als communicatiemiddel? En krab jij je inmiddels achter de oren als het gaat om de betrouwbaarheid en privacy? De module ‘Chat’ binnen CrisisConnect biedt de oplossing. Laagdrempelig én veilig chatten.

Met de module ‘Chat’ kunnen leden van jouw team elkaar op een makkelijke manier op de hoogte houden. Zij kunnen groepschats en één-op-één chats starten. Maak bijvoorbeeld per onderwerp, incident of team een chat aan. Zo behoud je overzicht in alle informatiestromen. Bijkomend voordeel: je kunt exports maken van de chats. Handig bij de evaluatie en analyse van een incident of crisis.

Het grote voordeel voor gebruikers is gemak. Zij vinden alle belangrijke informatie rondom de crisisorganisatie terug in CrisisConnect. Er ontstaat geen ruis door andere informatie. De module ‘Chat’ is daarnaast intuïtief in gebruik.

De module ‘Chat’ staat in verbinding met de module ‘Incidenten’. Met deze module kun je informatie delen rondom een specifiek incident. Zodra je een nieuw incident aanmaakt, kun je automatisch een chatgroep openen met betrokken teamleden.

Focus op beveiliging
Natuurlijk gelden voor de chat dezelfde beveiligingsmaatregelen als voor de gehele app. De inlog is beveiligd met two-factor-authentication, vingerafdrukbeveiliging en FaceID. Daarnaast vindt alle communicatie plaats via een versleutelde verbinding.

Module Chat

Jouw voordelen

  • Veilig chatten binnen de eigen CrisisConnect app
  • Overzicht: alle informatie over de crisisorganisatie bij elkaar
  • Gebruiksvriendelijk, intuïtief design
  • Berichten, afbeeldingen en documenten delen
  • Exports downloaden
  • Online en offline beschikbaar via tablet, smartphone en pc
REFERENTIE

“CrisisConnect is een veilige crisiscommunicatie tool met de juiste functies én goede support. Ook de module Chat is een uitkomst voor ons. Wij kiezen ervoor om af te stappen van WhatsApp en te chatten via de app. We gaan dit wekelijks gebruiken voor ons team van zo’n 55 personen.”

– Robert-Jan de Nooijer, WVO Zorg

IK WIL EENgratis demo inplannen

Wil je de gebruiksvriendelijkheid en de voordelen van de app eerst zelf ervaren? Dat begrijpen we! Vraag nu een gratis demo aan en beslis aan de hand van je eigen ervaring of dit iets voor jouw team is.

Plan een demo

IK WIL DEfactsheet downloaden

Ontdek meer over de functionaliteiten en alles wat de app te bieden heeft.

    IK WILtelefonisch contact

    Leuk dat je kennis wilt maken! Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug.