Op zoek naar een crisiscommunicatie app om snel informatie te delen?

Als er sprake is van een calamiteit of crisis, dan moet je direct actie kunnen ondernemen. Hierbij is goede crisiscommunicatie cruciaal. Door de juiste informatie te verzenden en ontvangen kun je grip blijven houden op de situatie. CrisisConnect is hierbij een handig crisis communicatie hulpmiddel.

Veel van onze gebruikers zetten de CrisisConnect app in als crisiscommunicatie hulpmiddel. Je kunt als beheerder van de app eenvoudig jouw crisisteams activeren door – binnen de module Incidenten – een incident aan te maken. Hiermee verzend je een mobiele push-notificatie naar de juiste personen binnen de crisisteams. Zo alarmeer je snel grote groepen. Vervolgens kan de desbetreffende functionaris zijn of haar aanwezigheid bij dit incident aangeven.

Binnen deze crisiscommunicatie app is een chat beschikbaar waarmee teamleden elkaar op een laagdrempelige wijze op de hoogte kunnen houden. Iedere deelnemer kan informatie delen in de vorm van tekst, beeld en video. Ook is het mogelijk om taken toe te wijzen en af te vinken en het actuele beeld te delen.

Alle crisiscommunicatie zal op de achtergrond worden vastgelegd in een logboek. Is de calamiteit of het incident afgerond? Dan kun je het logboek downloaden, zodat jullie de crisiscommunicatie achteraf eenvoudig kunnen evalueren en analyseren.

Uitgangspunt van de CrisisConnect app: zeer laagdrempelig en simpel in gebruik voor iedereen.

Incidentenmodule

Jouw voordelen

 • Alle crisiscommunicatie vanuit één plek
 • Alarmeren: teams oproepen vanuit de app
 • Aanwezigheid aangeven
 • Chatten
 • Taken toewijzen en afvinken
 • Actuele situatieschets/actueel beeld delen
 • Achteraf rapportages downloaden
 • Online en offline beschikbaar via tablet, smartphone en pc

IK WIL EENgratis demo inplannen

Wil je de gebruiksvriendelijkheid en de voordelen van de app eerst zelf ervaren? Dat begrijpen we! Vraag nu een gratis demo aan en beslis aan de hand van je eigen ervaring of dit iets voor jouw team is.

Plan een demo

IK WIL DEfactsheet downloaden

Ontdek meer over de functionaliteiten en alles wat de app te bieden heeft.

  IK WILtelefonisch contact

  Leuk dat je kennis wilt maken! Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug.