Corona, Brexit, Q-koorts, uitkeringsfraude: het lijstje met landelijke problematieken is stiekem aardig groot.

Alle ministeries en rijksdiensten hebben bij deze verschillende nationale issues een belangrijke rol. De aanpak vanuit de Rijksoverheid ligt überhaupt onder een vergrootglas, maar wordt zeker bij (sluimerende) crises nauwlettend in de gaten gehouden door politiek, pers en publiek.

Er moet snel worden geschakeld met ketenpartners, maar het is ook van belang dat de voortgang goed wordt gemonitord en vastgelegd. Om hierbij te ondersteunen, is de CrisisConnect app ontwikkeld. Je opent de app om te zien welke taken bij jouw crisisrol horen, of je nu crisismanager, adviseur crisiscommunicatie of gebiedsdeskundige bent. Je hebt direct in kaart wie je contactpersonen zijn en welke documenten relevant zijn. Via de app kun je snel grote groepen alarmeren en op de hoogte houden (chatten en taken uitzetten) van de stand van zaken tijdens het incident. Het is tevens mogelijk een logboek bij te houden tijdens de crisis, zodat achteraf alles kan worden geëvalueerd.

Tevreden gebruikers van de CrisisConnect app

Wij hebben al veel klanten blij gemaakt met onze app! Deze tevreden gebruikers gingen je voor.

Referentie

"Wij gebruiken CrisisConnect als informatieverstrekkend medium voor piketroosters, contactpersonen, voor algemene informatie, actualiteiten en als adresgids. Het voordeel hiervan is een snelle, breedgedeelde en actuele verspreiding van (gevoelige) informatie die veilig afgeschermd is. Daarbij papierloos en altijd direct beschikbaar op de smartphone en tablet."

— Rita de Jong, RIVM

Tarieven

Je kunt kiezen voor Basis of Totaal. Vergelijk hieronder de verschillende opties per pakket.
Extra gebruikers toevoegen? Dat kan onbeperkt! Wij doen graag een passend aanbod.

Neem contact op

Totaal

Inhoud pakket
€2550 per jaar / vanaf prijs
 • 75+ Gebruikers
 • Alle functionaliteiten
 • Support & Onderhoud
 • Onboarding proces

Basis

Inhoud pakket
€1850 per jaar
 • 25 Gebruikers
 • Alle functionaliteiten
 • Support & Onderhoud

IK WIL EEN
gratis demo inplannen

Wil je de gebruiksvriendelijkheid en de voordelen van de app eerst zelf ervaren? Dat begrijpen we! Vraag nu een gratis demo aan en beslis aan de hand van je eigen ervaring of dit iets voor jouw team is.

Plan een demo

IK WIL DE
factsheet downloaden

Ontdek meer over de functionaliteiten en alles wat de app te bieden heeft.

  IK WIL
  telefonisch contact

  Leuk dat je kennis wilt maken! Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug.