Trainingen

Beheerderstraining

Is de CrisisConnect-app nieuw binnen jouw organisatie? Dan weet je als nieuwe beheerder van CrisisConnect mogelijk niet precies waar je moet beginnen. Geen zorgen, wij helpen je hierbij. Zo ben je verzekerd van een vliegende start én een app die helemaal bij jouw organisatie past.

Lees meer

Introductietraining

Ben jij nieuw binnen de organisatie als beheerder van de CrisisConnect app? Of zou je graag weer een opfrismoment krijgen? Dan is de online introductietraining dé oplossing.

Lees meer

Incidentenmodule

De training voor de incidentenmodule van CrisisConnect is zo opgezet dat gebruikers op een hands-on manier bekend raken met de functionaliteiten en mogelijkheden van de module.

Lees meer

Beheerderstraining

Wil jij het maximale uit de CrisisConnect app halen, dan gaat de eenmalige beheerderstraining jou hier goed bij helpen!

Als nieuwe gebruiker van CrisisConnect weet je mogelijk niet precies waar je moet beginnen. Geen zorgen, wij helpen je hierbij. Wij maken jou in twee stappen wegwijs binnen CrisisConnect. Zo ben je verzekerd van een vliegende start én een app die helemaal bij jouw organisatie past.

We geven een beheerderstraining specifiek voor jouw organisatie, zodat we kunnen inzoomen op jullie behoeften. Dit kan incompany of online. De eenmalige kosten voor deze beheerderstraining bedragen € 960,- (excl. BTW). We plannen in overleg een geschikt moment.

Stap 1

Om de implementatie van CrisisConnect soepel te laten verlopen, organiseren we een eenmalige beheerderstraining voor nieuwe interne beheerders. Hiermee krijgen zij inzicht in de mogelijkheden en functionaliteiten binnen de beheeromgeving van de app waarmee je de basis van CrisisConnect goed leert te begrijpen. Op deze wijze verzekeren jullie jezelf van een vliegende start waardoor de implementatie voorspoedig zal verlopen.

Stap 2

Na de beheerderstraining plannen wij een contactmoment waarop de voortgang van jouw implementatie zal worden besproken. Waar wenselijk geven wij sturing aan het verloop van deze implementatie. Toch aanvullend advies en ondersteuning nodig bij de uitvoering? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Stap 3 (optioneel)

Als aanvulling bieden we een optionele training aan voor de gebruikers van de app. Deze training is specifiek ontworpen om ervoor te zorgen dat de incidentenmodule naadloos aansluit op de specifieke crisisstructuur van jouw organisatie. Hierdoor wordt de effectiviteit van de app gemaximaliseerd en kunnen incidenten adequaat worden beheerd binnen de context van jouw organisatorische processen.

Introductietraining

Ben jij nieuw binnen de organisatie als beheerder van de CrisisConnect app? Of zou je graag weer een opfrismoment krijgen? Dan is de online introductietraining dé oplossing.

Want als je precies weet wat het systeem kan en hoe alles werkt, kan dit je veel tijd schelen. Tijdens deze online training word je in maximaal 2 uur tijd meegenomen door de beheeromgeving van de CrisisConnect app. Hierbij passeren alle ins and outs en tips and tricks de revue.

Alles om ervoor te zorgen dat jij als beheerder volledig uit de voeten kunt in de beheeromgeving. Iets waar jijzelf en de gebruikers uiteindelijk van profiteren.

De beheerderstraining organiseren we digitaal en kost € 320,- per persoon (excl. BTW). We nemen contact met je op om samen een geschikt moment in te plannen. 

Training incidentenmodule

De introductietraining voor de incidentenmodule van CrisisConnect is zo opgezet dat gebruikers op een hands-on manier bekend raken met de functionaliteiten en mogelijkheden van de module.
Wij geloven hierbij dat je het beste leert door te doen, daarom zullen de deelnemers werken met een realistisch scenario. Dit scenario vormt de kern van de training, waarin theorie en praktijk naadloos in elkaar overlopen. De training zal de deelnemers in staat stellen om de incidentenmodule effectief te gebruiken bij daadwerkelijke calamiteiten.

De opleiding duurt maximaal één dagdeel en is ontwikkeld voor een maximale groepsgrootte van 10 deelnemers. Het scenario/de casus voor de praktische invulling van deze training zal, voorafgaand aan de training, worden besproken met de trainer.

Download hier de informatiesheet van deze trainingsmogelijkheid.