Team

We zijn een klein team van 4 medewerkers. Samen werken we dagelijks met volle overtuiging aan de app. We luisteren naar onze gebruikers en betrekken ze in de verdere ontwikkeling van het product. Zo hebben we een testpanel en klankbordgroep om te toetsen of nieuwe functionaliteiten aansluiten op de wensen. De gebruiker is ons startpunt.

Wil je ons beter leren kennen? We stellen ons graag aan je voor.

Chimene
Chimène de Penning

Onze doener. Chimène weet alles, onthoudt alles en werkt erg gestructureerd. Ondersteunt het team op alle mogelijke vlakken. Bel je ons op, dan is de kans groot dat je haar aan de lijn krijgt. In haar vrije tijd gaat ze er graag op uit met haar vriend of vind je haar in de sportschool.

  
  085 130 5611
Leonie van der Est
Leonie van der Est

Onze duizendpoot. Leonie is verantwoordelijk voor Marketing & Communicatie en houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom CrisisConnect. Haar vrije tijd brengt ze het liefst door met Michiel en dochtertje Livy. Is daarnaast interieurfanaat.

  
  06 5335 6790
Stefan Baan
Stefan Baan

Onze accountmanager. Stefan staat klaar voor vragen en advies. Een bezige bij, zo heeft hij zelfs al een boek op zijn naam staan. Hij is altijd in voor een gezellig praatje en in het weekend vind je hem op het voetbalveld.

  
  06 1641 8475
Guido Neele
Guido Neele

Onze tovenaar. Ontwikkelt en beheert met veel passie de applicaties. Hij zet wensen via programmeercodes om in concrete, gebruiksvriendelijke oplossingen. Guido is liefhebber van alles met een snelle motor. In zijn vrije tijd gaat hij er dan ook graag op uit met zijn eigen motor. Of hij gaat zitten voor een goede serie.

  
  06 1536 5337
Deze organisaties gebruiken CrisisConnect
Gemeente Maassluis
Vraa Copy
Yulius
Den Bosch
Logo Odbn
Brabantnoord Trans