Nieuws

Blijf op de hoogte van nieuws rondom CrisisConnect en handige artikelen over crisismanagement.

Header Logging 2

Nieuw: Loggen

De module waarmee je via de CrisisConnect app kunt loggen is nu beschikbaar! Is dit enkel een nieuwe functionaliteit? Nee, de mogelijkheden van de CrisisConnect app veranderen hiermee fundamenteel.

Lees het hele artikel
Module Logging Overview 2

Module 'Logging' in testfase

Goed nieuws over de nieuwe log-tool voor de CrisisConnect app. Momenteel leggen we de laatste hand aan de app en beheeromgeving. Dit betekent dat we bijna zover zijn om te starten met testen. De komende periode testen we met verschillende relaties de nieuwe functionaliteiten.

Lees het hele artikel
Blog Stefan CrisisConnect

Er is hier al zó lang niets gebeurd...

Regelmatig ga ik namens CrisisConnect bij uiteenlopende organisaties in gesprek met crisisfunctionarissen over de uitdagingen in hun vakgebied. Dan blijkt dat het in kaart brengen van de meest voorkomende calamiteiten lastig is. Daarnaast hoor ik ook geregeld dat intern niet altijd de noodzaak wordt ingezien van een sluitende calamiteitenorganisatie. Immers: ‘’Elke crisis is anders, het is eigenlijk onmogelijk om je voor te bereiden’’ en ‘’Er is hier al zo lang niks gebeurd, dus we houden ons nauwelijks bezig met calamiteiten’’.

Lees het hele artikel
Terugblik Bijeenkomst 27 September 2018

Terugblik bijeenkomst 27 september 2018

Donderdag 27 september vond onze tweede bijeenkomst voor beheerders én geïnteresseerden plaats in Vianen. Kijk mee naar wat er aan bod is gekomen.

Lees het hele artikel
Blog Michiel

Waarom kiezen organisaties voor een crisis app?

De afgelopen maanden zijn verschillende van onze relaties geïnterviewd. Tijdens deze gesprekken ging het om hoe zij gebruikmaken van de CrisisConnect app. Het viel me op dat gebruikers verschillende redenen hebben waarom zij voor de app gekozen hebben. In dit artikel pik ik er een aantal voor je uit.

Lees het hele artikel
Deze organisaties gebruiken CrisisConnect
Provincie Zuid Holland
Amarant Groep
Ministerie Van Volksgezondheid Welzijn En Sport
Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden
Logo Odbn
Umc Utrecht