Binnenkort is in de CrisisConnect app een compleet nieuwe chatmodule beschikbaar. Deze module sluit volledig aan op jouw specifieke behoeften als crisisprofessional.

Nieuwe module ‘Chat’
Met de CrisisConnect module ‘Chat’ kun jij als gebruiker groepschats en één-op-één chats starten. Dit alles binnen de vertrouwde app. Maak per onderwerp, incident of team een chat aan en behoud overzicht in alle informatiestromen. Teamleden vinden alles terug in CrisisConnect, er ontstaat dus geen ruis door andere informatie. Makkelijk in gebruik door een intuïtief design. Een belangrijk voordeel: je kunt exports maken van chats, voor bijvoorbeeld de evaluatie en analyse van een incident. 

Focus op beveiliging
Natuurlijk gelden voor de chatmodule dezelfde beveiligingsmaatregelen als voor de gehele app. De inlog is beveiligd met two-factor-authentication, vingerafdrukbeveiliging en FaceID. Daarnaast vindt alle communicatie plaats via een versleutelde verbinding.

Lees meer over onze beveiligingsmaatregelen

In het kort
– Chat: een compleet nieuwe module binnen CrisisConnect

– Veilig binnen de eigen CrisisConnect-omgeving

– Overzichtelijk, alle informatie rondom de crisisorganisatie bij elkaar

– De mogelijkheid om chats te exporteren

– Gebruiksvriendelijk, intuïtief design

Bètaversie testen? Laat het ons weten!
Momenteel wordt de bètaversie van de chatmodule getest. Wil jij alvast de functionaliteiten uitproberen? Laat het ons weten en we zorgen dat je aan de slag kunt. 

Meld je hier aan voor de bètaversie