Header Logging 2

Nieuw: Loggen

De module waarmee je via de CrisisConnect app kunt loggen is nu beschikbaar! Is dit enkel een nieuwe functionaliteit? Nee, de mogelijkheden van de CrisisConnect app veranderen hiermee fundamenteel.

Totaaloverzicht tijdens incidenten

Tot nu toe is de crisis app er om snel belangrijke informatie en contactpersonen te raadplegen én berichten te ontvangen van beheerders. Vanaf nu is er met de app ook tweerichtingsverkeer mogelijk. Met de log-tool kunnen gebruikers actuele informatie over een incident in de app vinden en eigen waarnemingen delen. Zo ontstaat er een totaaloverzicht van de situatie, voor een snellere en efficiëntere oordeels- en besluitvorming. De winst: iedereen met een rol tijdens een crisis kan vlugger en beter geïnformeerd handelen.

Loggen met de CrisisConnect app

Hoe de log-tool en de app jouw crisisteam ondersteunen tijdens een incident? Zo gaat het in zijn werk:

  1. Bij een incident activeert een CrisisConnect-beheerder de log-tool. De logger/plotter voert regie op alle informatie, schetst een beeld van de situatie en koppelt crisisteams aan het incident.
  2. Betrokken leden van het crisisteam ontvangen een push-melding op hun device en vinden in de app de informatie over het incident. Zij kunnen binnen dit incident berichten (tekst, foto's en video's) uitwisselen via de app, oftewel een logboek bijhouden. Samen geven zij een actueel beeld van de situatie.
  3. De logger/plotter heeft een feed waar alle individuele berichten binnenkomen. Hij filtert de belangrijkste informatie en zorgt dat deze voor teamleden inzichtelijk is.
  4. Alle betrokkenen kunnen acties toewijzen en aangeven dat zij acties uitgevoerd hebben.
  5. Achteraf kunnen er rapportages gemaakt worden voor nazorg, onderzoek en om van te leren.

Makkelijk in gebruik

Op deze manier kan er zo snel mogelijk informatie gedeeld worden met degenen waarvoor dit relevant is. Ons uitgangspunt voor de app en ook voor deze functionaliteiten: gebruiksvriendelijkheid. Alle personen met een rol bij crisismanagement moeten dit kunnen gebruiken.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Tevreden gebruikers van de CrisisConnect app

Schiedam
Logo Hermitageamsterdam
Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden
Den Bosch
Amarant Groep
Brabantnoord Trans