Nieuws

Blijf op de hoogte van nieuws rondom CrisisConnect en handige artikelen over crisismanagement. 

Bijeenkomst-terugblik

Terugblik bijeenkomst 11 april

Donderdag 11 april vond onze derde bijeenkomst voor CrisisConnect beheerders én geïnteresseerden plaats in Vianen. We laten je zien wat er aan bod is gekomen.

Lees het hele artikel
Header Bijeenkomst 11 April 2019 2

Bijeenkomst op 11 april 2019

Op donderdag 11 april 2019 organiseren we een CrisisConnect bijeenkomst in Vianen. De splinternieuwe module Logging staat centraal. De nieuwe mogelijkheden om incidenten aan te maken, teams op te roepen en informatie uit te wisselen met de app komen uitgebreid aan bod. Benieuwd naar de app? Dan nodigen we je hierbij van harte uit om erbij te zijn.

Lees het hele artikel
Header Automatisch Updaten

Tip: CrisisConnect updates automatisch doorvoeren

Regelmatig zetten we nieuwe updates klaar voor de CrisisConnect app. We voegen hiermee nieuwe functionaliteiten toe, lossen foutjes op en verbeteren de beveiliging. Het meest handig is dat je deze updates automatisch laat installeren. Je voorkomt zo dat je een verouderde versie op je telefoon of tablet hebt. In dit artikel lees je hoe je instelt dat updates automatisch bijgewerkt worden.

Lees het hele artikel
Header Logging 2

Nieuw: Loggen

De module waarmee je via de CrisisConnect app kunt loggen is nu beschikbaar! Is dit enkel een nieuwe functionaliteit? Nee, de mogelijkheden van de CrisisConnect app veranderen hiermee fundamenteel.

Lees het hele artikel
Module Logging Overview 2

Module 'Logging' in testfase

Goed nieuws over de nieuwe log-tool voor de CrisisConnect app. Momenteel leggen we de laatste hand aan de app en beheeromgeving. Dit betekent dat we bijna zover zijn om te starten met testen. De komende periode testen we met verschillende relaties de nieuwe functionaliteiten.

Lees het hele artikel
Deze organisaties gebruiken CrisisConnect
Hoogesteger
Logo Odbn
Amarant Groep
Chdr Logo
Logo Hermitageamsterdam
Zuidwester